kobusKobus uitlijntechniek is in 2008 opgezet door Matthijs Kobus, die vanaf 1987 kan bogen op een ruime ervaring in alle sectoren van de truckbranche. Op alle niveaus, van de werkvloer tot de directie. In 2013 is de Kobus uitlijngroep opgericht. De kernactiviteit van de Kobus uitlijngroep is het nieuwe uitlijnen. De groep richt zich op transportbedrijven, truckdealers, truckschadebedrijven en alle andere ondernemingen die trucks bezitten, onderhouden of produceren. Uit internationaal onderzoek is gebleken dat de assen en wielen van 75 tot 80% van de middelzware en zware voertuigen niet naar behoren zijn uitgelijnd. Dit leidt tot onnodige verspilling van brandstof en extra slijtage van de banden. De Kobus uitlijngroep onderscheidt zich van andere uitlijnbedrijven door de voertuigen als het enigszins kan geladen uit te lijnen.  Dankzij de specialistische kennis van de Kobus uitlijngroep en de geavanceerde apparatuur waarmee het bedrijf werkt, kan de klant ervan op aan dat het uitlijnwerk vlot en zeer nauwkeurig wordt verricht. De sleutelwoorden van de Kobus uitlijngroep zijn; kosten besparen voor de klant, vakkennis, kwaliteit en flexibiliteit. Kortom, trucks zijn bij de Kobus uitlijngroep in goede handen.

tonMijn naam is Ton Smits, ik ben geboren in Maarssen en woonachtig in Vleuten. Ik ben getrouwd en samen hebben we een zoon. Vroeger ben ik begonnen als chauffeur. Daarna ben ik een nieuwe weg ingeslagen in de banden- en wielenbranche. Ik had direct al interesse in het uitlijnen, met een voorkeur voor trucks en getrokken materieel. Ik ben mij daar toen in gaan specialiseren, aan de hand van de vragen “hoe, wat en waarom” en “kan het nog beter of anders.” Na tien jaar uitlijnen voor een werkgever, heb ik mij begin 2014 als zelfstandige aangesloten bij de Kobus Uitlijngroep. In 2011 ben ik met Matthijs Kobus in contact gekomen en wij vonden in elkaar een medestander in de opvattingen over uitlijnen. Hierdoor werk ik dus ook al drie jaar op dezelfde wijze. Het geeft mij veel voldoening om door middel van het uitlijnen een bijdrage te leveren om zowel de uitstoot van CO2 te verminderen, als ook besparing op brandstof en bandenkosten te realiseren. Tevens geeft het mij voldoening, als de auto weer een betere wegligging heeft. Het leuke van het mobiele uitlijnen vind ik, dat ik iedere dag op een andere plek werk met diverse mensen en verschillende voertuigen. Mobiel uitlijnen is voor mij iedere dag een nieuwe uitdaging!

Mijn naam is Joep Moorman: Truck Service Bergharen (TSB) is hét bedrijf in het hart van Maas & Waal, gespecialiseerd in het onderhoud en verkoop van lichte en zware bedrijfsauto’s. Jarenlange ervaring heeft geresulteerd dat innovatie en service bij TSB hoog staat aangeschreven. Het uitlijnen van trucks en trailers wordt steeds belangrijker, het is vaak een onder geschoven onderwerp. Maar door dit goed te doen kan men als transportondernemer veel geld besparen. Ik ben de uitlijnspecialist van TSB, opgeleid door Matthijs Kobus. Alles wat scheef staat zet ik weer recht. Met als gevolg, hoger rendement en minder slijtage (minder kosten). Dit wordt gedaan met de modernste apparatuur, speciaal ook voor het grotere werk aan uw truck en trailer. Kijk voor meer informatie over Truck Service Bergharen op onze website: http://www.truckservicebergharen.nl/onderhoud-reparatie#uitlijnen